Back

Ben jij klaar voor meer efficiëntie en kostenbesparing in je organisatie?

Last van foutgevoelige bedrijfsprocessen waardoor opdrachten telkens weer minder rendabel zijn dan verwacht? Heb je dé bottleneck binnen je organisatie al jaren in het vizier, blijft het maar jeuken om deze te verhelpen, de groei te realiseren waar je naar verlangt? Ik heb het over die ene optimalisatieslag, waar je je vinger op kunt leggen, maar waar je niets mee doet. Omdat het realiseren ervan “pijn” gaat doen, in kosten of in (intensieve) veranderingen binnen je organisatie.

2B-IT

Vanaf 1 juli sta ik voor jou (én je organisatie) klaar als partner in de techniek onder de naam 2B-IT. De stap om als zelfstandige aan de slag te gaan en ondernemers te helpen bij het realiseren van meer groei dankzij technische oplossingen, is voor mij logisch. De stap lijnt namelijk precies uit met wie ik ben en wat ik graag doe, anderen helpen nóg beter te maken in dat wat ze al doen. De “pijn” die hierbij komt kijken minimaliseer ik; als zelfstandige zijn mijn kosten relatief laag. En als externe ben en blijf ik objectief, zeg én doe ik wat ik nodig acht en probeer daarbij alle belanghebbenden tegemoet te komen.

 Samen nieuwe hoogtes bereiken

Over mij

Van nature ben ik een generalist; iemand die weinig weet van veel. Een “jack of all trades, master of none”. Dit is bewust. Wisselende contexten en onderwerpen houden mij scherp, het voelt voor mij als het leren van een nieuwe taal (waarvan uit onderzoek blijkt dat het een van de beste vormen van hersengymnastiek is). Mijn diensten omvatten onder meer het implementeren van bestaande oplossingen, ontwikkeling en onderhoud van (web)applicaties, en het realiseren van integraties tussen verschillende systemen. Bovendien bied ik oplossingen op maat, omdat ik begrijp dat elke organisatie uniek is en zijn eigen uitdagingen heeft. Daarop aansluitend introduceer ik een tweetal diensten:

  • ProcessWise (in kaart brengen bedrijfsprocessen, in kaart brengen gebruikte oplossingen & advies)
  • DevInsight (interviews met ontwikkelaars, boven water halen van pijnpunten, in kaart brengen gebruikte oplossingen & advies)

Mijn kernwaarden

De waarden op basis waarvan ik onderneem, deze bepalen mijn koers. Sluiten deze aan op die van jou of die van jouw organisatie? Dan zijn we een goede match. In mijn ogen zéér belangrijk.

  • Authenticiteit
  • Eerlijkheid
  • Integriteit
  • Toewijding
  • Loyaliteit

Let's meet

Dus; ben jij op zoek naar manieren om kosten te besparen door slim gebruik te maken van technische oplossingen? Heb je moeite met het aansturen van je ontwikkelingsteam? Ben je klaar om samen te veranderen en te verbeteren? Neem dan contact met mij op:

contact@2b-it.nl

+ 31 (0) 76 204 5555

En natuurlijk kunnen we ook gewoon kennismaken, los van alle marketingteksten. Ik krijg namelijk veel energie van het spreken met andere ondernemers.

Blijf op de hoogte

Daarnaast deel ik graag mijn kennis en ervaringen met anderen. Volg mij op LinkedIn voor nieuws, trends en tips op het gebied van applicatieontwikkeling, IT-beveiliging, kunstmatige intelligentie en ethiek (in technologie), open source, ondernemen en filosofie (in technologie).

PS: heb jij gewoonweg een super goed idee maar kom je handen te kort om deze te realiseren? Ook dan kijk ik graag met je mee.